Inloggen klanten

Nieuws

Vertrouwen op blauw keurmerk beter dan op blauwe ogen

Klanten en potentiële klanten van beveiligingsbedrijven doen er verstandig aan te controleren of hun beveiligingsbedrijf voldoet aan eisen van betrouwbaarheid en professionaliteit en of het zich aan wet- en regelgeving houdt. Dat is de strekking van een campagne van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Met deze campagne  wil de brancheorganisatie bedrijven en het algemene publiek helpen bij de keuze van een aanbieder van beveiligingsdiensten.

De eind mei gestarte campagne draait om de Nederlandse uitdrukking ‘iemand op zijn blauwe ogen vertrouwen’. Hoe goed dat soms ook mag zijn, bij het uitzoeken van een beveiligingsbedrijf is het beter uit te gaan van controleerbare kwaliteitskenmerken, stelt de campagne. De geldende kwaliteitseisen voor beveiligingsbedrijven zijn samengevat in het Keurmerk Beveiliging, ook wel het ‘blauwe keurmerk’ genoemd.

eldere checklist

De campagnewebsite https://www.veiligheidsbranche.nl/blauwekeurmerk/ helpt klanten nadrukkelijk met het stellen van die kwaliteitseisen, onder meer door een heldere checklist aan te bieden. Verder vinden klanten op de keurmerk-website de namen van keurmerkhoudende bedrijven en kunnen ze hulp krijgen bij het vinden van een keurmerkhouder in de eigen regio. Er zijn 250 keurmerkhoudende beveiligingsbedrijven in Nederland die zich bezighouden met mensbeveiliging, Particulier Onderzoek en Evenementen- en Horecabeveiliging. Voor de 60 leden van de Nederlandse Veiligheidsbranche is het hebben van een keurmerk verplicht.

Leveren van controleerbare kwaliteit

De keurmerk-campagne wordt helemaal via sociale media gevoerd en zal enkele maanden duren. De campagne komt voort uit de wens van de beveiligingsbranche om in het licht van hun belangrijke maatschappelijke taak duidelijk te maken dat de bedrijfstak kwaliteit levert. En dat die kwaliteit controleerbaar is. Keurmerkhoudende beveiligingsbedrijven moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en worden ieder jaar aan een inspectie onderworpen. Het aanvragen en behouden van het Keurmerk Beveiliging gebeurt op vrijwillige basis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.