Inloggen klanten

Diensten

Collectieve surveillance

Onze beveiligers van de mobiele surveillance zorgen voor professioneel toezicht bij de deelnemende organisaties en instellingen op de industrieterreinen en kantorenparken. Op afgesproken tijden is er een duidelijk herkenbaar surveillancevoertuig aanwezig op het industrieterrein of kantorenpark en worden er continu surveillance-rondes uitgevoerd bij de deelnemende bedrijven. Zo kan onraad in een vroeg stadium worden gesignaleerd en kunnen ongewenste situaties worden voorkomen.

Bij onregelmatigheden of calamiteiten zal de beveiliger direct actie ondernemen door repressief op te treden of hulpdiensten zoals de Politie in te schakelen. Verder zullen de beveiligers zich tijdens de collectieve surveillance ook richten op zaken die tegenstrijdig zijn met de begrippen “schoon”, “heel” en “veilig”. Als vanzelfsprekend worden uitgevoerde werkzaamheden en geconstateerde bijzonderheden en onregelmatigheden gerapporteerd aan alle belanghebbenden en deelnemende organisaties en (overheids-)instanties zoals parkmanagement, gemeente, provincie en politie.

Voor bedrijventerreinen, industrieterreinen en kantorenparken is collectieve surveillance zeer effectief en financieel interessant. De kosten van professionele beveiliging wordt verdeeld over de aangesloten en/of deelnemende organisaties. De invulling en uitvoering van de collectieve surveillance wordt volledig afgestemd op de wensen en eisen van u als opdrachtgever.

Diensten

Wij verrichten beveiligingswerkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie met vergunningsnummer 422. Vanuit onze vestiging nabij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen de provincie Utrecht maar geheel Nederland.

Vacatures

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Beveiligingsnieuws

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.