Werken bij

Vacatures

BBN Beveiliging verzorgt al sinds 1986 beveiliging voor organisaties, instellingen en overheden. Met een team ervaren beveiligers leveren we mobiele surveillance- en objectbeveiligingsdiensten. Ons kantoor is gevestigd in Maarssen, nabij Utrecht. Onze organisatie groeit, de opdrachten en werkzaamheden nemen toe en daarom zoeken we versterking.

Ben jij een ervaren, enthousiaste en gedreven beveiliger of wil je dit worden? We horen graag welk talent jij aan ons team kunt toevoegen! Als SBB-erkend leerbedrijf kunnen we je ook intern opleiden tot gediplomeerd beveiliger. Ben je woonachtig in de provincie Utrecht? In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer? Neem eens contact op. Een antecedenten-onderzoek maakt deel uit van de sollicitatie-procedure.

Mobiel surveillanten

Als mobiel surveillant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van surveillancerondes op verschillende locaties, met behulp van een voertuig. Als jij iets verdachts ziet, ben jij niet bang om op

Stage-plaatsen beveiliger 2

Hey daar, toekomstige beveiliger! Ben jij klaar om kennis te maken met de opwindende wereld van beveiliging? Dan ben je bij BBN Beveiliging op het juiste adres. Van het patrouilleren

Objectbeveiligers

Een uitdaging ga jij niet uit de weg, je bent verantwoordelijk, niet bang om in te grijpen en gedreven. Dan is werken als objectbeveiliger zeker iets voor jou! Wij zijn

BBN Beveiliging bv​

Wilt u meer weten over beveiliging door BBN?

Adresgegevens
Straatweg 30
3604 BB Maarssen
Utrecht

Interesse? Neem dan contact met ons op

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Beveiligingsnieuws

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.