Inloggen klanten

Diensten

Mobiele surveillance

Optimale zekerheid, daar gaat het om. In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij met professioneel toezicht door onze mobiele surveillance-dienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren en daar actie op ondernemen. Onze beveiligers van de mobiele surveillance-dienst zijn gediplomeerd, getraind en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van allerlei werkzaamheden. Zo kunt u echt elk type alarmmelding laten afhandelen door onze surveillancedienst. Maar ook brand-/sluitrondes, openingsrondes en verschillende type controlerondes behoren tot hun standaardwerkzaamheden.

Onze beveiligers van de mobiele surveillance maken gebruiken van speciaal ontwikkelde software en bijbehorende app. Hiermee staan zijn in directe verbinding met vele alarmcentrales in Nederland en krijgen onze beveiligers zonder tussenkomst van een centralist automatisch alarmmeldingen binnen. Door het gebruik van deze slimme software weet het systeem precies welke beveiliger van de mobiele surveillance het dichtstbijzijnd is en ontvangt automatisch de melding. Zo kunnen wij de aanrijtijden zo kort mogelijk houden.

Van alle uitgevoerde werkzaamheden maakt de beveiliger in de app een digitaal rapport op zodat u direct inzichtelijk heeft wat de beveiliger voor u heeft uitgevoerd en met alle daarbij behorende bijzonderheden. Ook in ons gratis klantenportaal kunt u eenvoudig terugzien welke werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd en welke werkzaamheden voor u staan ingepland om uitgevoerd te worden door onze mobiele surveillance.

Uw voordelen van alarmopvolging door BBN:

  • Snel: Direct actie, slimme software ziet welke beveiliger het dichtste bij de locatie is.
  • Deskundig: Al 37 jaar ervaring in alarmopvolging
  • Ontzorgen: De mobiele surveillance handelt alles voor u af, wij lossen het op u.
  • Duurzaam: Dienstverlening worden uitgevoerd in elektrische voertuigen

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Vacatures

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Beveiligingsnieuws

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.