Over ons

Beveiliging sinds 1986

BBN Beveiliging is in 1986 opgericht, officieel als BedrijfsBeveiliging Nederland. Een lange bedrijfsnaam, zeker in een tijdperk waarin alles alleen maar sneller gaat. Zowel onze klanten als wij zelf gebruiken altijd de afkorting, BBN.

We zijn een familiebedrijf en hebben ons in de afgelopen 37 jaar volledig gespecialiseerd in mobiele surveillance-diensten (zoals alarmopvolging, collectieve surveillance, openings- en sluitrondes) en objectbeveiliging. We bieden elke klant een passend totaalpakket. Ook het laten installeren van een inbraakalarmsysteem of aansluiting op de alarmcentrale behoort tot de standaard mogelijkheden die wij bieden met onze gespecialiseerde partners.

Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn belangrijke waarden in onze organisatie. Korte lijnen naar zowel de opdrachtgevers als naar onze beveiligers en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat wij elke dag weer kwalitatief hoogstaande dienstverlening kunnen leveren, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij hebben geen klantnummers, uw naam is voor ons al voldoende om te weten wie we van dienst kunnen zijn.

BBN Beveiliging voldoet aan alle gestelde eisen, we zijn in het bezit van een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het Keurmerk Beveiliging en zijn daarnaast ook al vele jaren een SBB-erkend leerbedrijf.

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Vacatures

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Beveiligingsnieuws

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.