Inloggen klanten

Diensten

Brand- en sluitronde

Onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste incidenten plaatsvinden binnen 30 minuten nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten. Deze is zich vaak niet bewust van alle risico’s en op welke zaken gelet moet worden.

Onze beveiligers van de mobiele surveillance helpen u deze brand- en inbraakrisico’s te voorkomen door een brand- en sluitronde uit te voeren op het tijdstip dat u wenst. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten controleren wij het gebouw volledig met een brand-/ en sluitronde. We controleren niet alleen standaard de kantoorruimtes en vergaderruimtes maar bijvoorbeeld ook de toiletten, alle technische ruimtes en serverruimte. Tijdens de brand- en sluitronde letten wij onder andere op brandgevaarlijke situaties, openstaande ramen en deuren, insluipers en (onnodig) brandende verlichting. In overleg kunnen onze beveiligers uiteraard ook nog aanvullende werkzaamheden uitvoeren tijdens deze brand- en sluitronde. Na afloop maakt de beveiliger een digitaal rapport op en kunt u direct online zien wat de bijzonderheden waren, welke taken er zijn uitgevoerd en welke acties zijn ondernomen.

Diensten

Wij verrichten beveiligingswerkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie met vergunningsnummer 422. Vanuit onze vestiging nabij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen de provincie Utrecht maar geheel Nederland.

Vacatures

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Beveiligingsnieuws

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.