Inloggen klanten

Nieuws

Op dit moment van de dag slaan inbrekers het liefste toe!

De kans op een inbraak is een serieuze zorg voor veel mensen, die veel emotionele schade kan veroorzaken. Het is daarom goed om te weten wanneer deze meestal plaatsvinden, zodat u uw waardevolle spullen beter kunt beschermen. Er heerst onder veel mensen een misverstand dat inbrekers bij voorkeur ’s nachts toeslaan. Dit is echter niet waar. Op basis van gegevens van de beveiligingswijzer en het Centrum voor Criminaliteitspreventie (het CCV) vinden de meeste inbraken plaats rond de middag- en avonduren.

Twee piekmomenten

Wat betreft de tijdstippen waarop inbraken plaatsvinden, zijn er twee piekmomenten. De eerste is overdag, tussen 10.00 uur ’s ochtends en 15.00 uur ’s middags, wanneer veel mensen aan het werk zijn, hun kinderen van school aan het halen zijn of boodschappen doen. Inbrekers weten dat huizen dan vaak leeg zijn en slaan dan snel hun slag.

Het tweede piekmoment is ’s avonds, tussen 19.00 uur en 23.00 uur, wanneer mensen vaak uit eten gaan, naar de bioscoop gaan of andere activiteiten buitenshuis hebben. Inbrekers weten dat huizen dan vaak onbewoond zijn en maken hier dankbaar gebruik van.

Wat kunt u doen tegen inbraken?

Het is belangrijk om bewust te zijn van deze tijdstippen en momenten waarop inbraken plaatsvinden, zodat u uw waardevolle spullen beter kunt beschermen. Zorg ervoor dat u altijd uw deuren en ramen sluit als u van huis gaat, ook al is het maar voor even. Investeer in goede sloten en overweeg om een alarmsysteem te installeren om inbrekers af te schrikken. Wees extra alert tijdens vakantieperiodes en vraag uw buren om een oogje in het zeil te houden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.