Inloggen klanten

Nieuws

Op 19 juni 2024 zijn weer alle politiebureaus met een publieke functie gesloten

Op woensdag 19 juni sluiten alle politiebureaus opnieuw hun deuren voor een hele dag. De politievakbonden organiseren deze actie om te protesteren voor een betere en structurele regeling voor vroegpensioen, de nieuwe Regeling voor Vervroegd Uittreden (RVU).

De vakbonden eisen een verbeterde RVU-regeling vanwege de zware omstandigheden van het politiewerk. Ze zijn ontevreden met de huidige regeling, die in 2025 afloopt. Volgens de huidige regeling kunnen agenten drie jaar eerder met pensioen gaan, maar vaak moeten ze dan hun inkomen aanvullen met spaargeld. Bovendien stopt de pensioenopbouw op dat moment, terwijl juist de laatste jaren zwaar meetellen.

Geen aangifte
De sluiting op 19 juni geldt voor alle politiebureaus die normaal gesproken toegankelijk zijn voor het publiek en duurt 24 uur. Dit betekent dat mensen geen aangifte kunnen doen of documenten kunnen afgeven. Het alarmnummer 112 en het informatienummer 0900-8844 blijven wel bereikbaar.
Politiemensen voeren al geruime tijd actie voor een betere pensioenregeling. Eerder verzamelden ze zich twee keer in Den Haag, eerst met enkele honderden agenten en later met enkele duizenden. Daarnaast voeren ze actie door voor kleine overtredingen geen bekeuringen uit te schrijven, een actie die nog steeds gaande is.
Afgelopen dinsdag sloten de politiebureaus voor het eerst een hele dag hun deuren. De bonden kondigen aan door te zullen gaan met acties totdat er een ‘fatsoenlijke’ en permanente regeling voor vervroegd uittreden komt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.