Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Optimale zekerheid, daar gaat het om. In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij met professioneel toezicht door onze mobiele surveillance-dienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren en daar actie op ondernemen. Onze beveiligers van de mobiele surveillance-dienst zijn gediplomeerd, getraind en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van allerlei werkzaamheden. Zo kunt u echt elk type alarmmelding laten afhandelen door onze surveillancedienst. Maar ook brand-/sluitrondes, openingsrondes en verschillende type controlerondes behoren tot de standaardwerkzaamheden.

De beveiligers van onze mobiele surveillance maken gebruiken van speciaal ontwikkelde software en bijbehorende app. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maakt de beveiliger in de app een digitaal rapport op zodat u direct inzichtelijk heeft wat de beveiliger voor u heeft uitgevoerd en met alle daarbij behorende bijzonderheden.

Ook in onze gratis klantenportaal kunt u eenvoudig terugzien welke werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd en welke werkzaamheden voor u staan ingepland om uitgevoerd te worden door onze mobiele surveillance.