Alarmopvolging

Alarmopvolging / sleutelbeheer

Neem zelf geen onnodige risico’s met alarmopvolging en laat onze ervaren en gediplomeerde beveiligers van de mobiele surveillance dag en nacht de alarmmeldingen van uw alarmsysteem, brandmeldcentrale of andere technische installatie afhandelen. Met verschillende alarmcentrales hebben wij zelfs een directe (beveiligde) verbinding zodat zij zonder tussenkomt van een centralist direct uw alarmmelding naar ons kunnen doorsturen. Zo kunnen wij nog sneller ter plaatse zijn en de alarmopvolging uitvoeren. Alarmopvolging verzorgen wij door heel Nederland met onze mobiele surveillance-dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Bij alarmopvolging zal de beveiliger bij aankomst eerst een externe ronde uitvoeren om het gebouw te controleren op braaksporen en/of schade. Hierna zal hij bij de afhandeling van de alarmopvolging een interne ronde uitvoeren en zal hij onder andere het inbraakalarmsysteem controleren op de oorzaak van het alarm. In geval van een inbraak verzorgen wij de volledige afhandeling hiervan. We schakelen de politie in, zorgen er voor dat een glaszetter of slotenmaker een nooddichting/-reparatie verzorgd. Zodra het gebouw weer volledig afgesloten kan worden zal de beveiliger het alarmsysteem resetten, inschakelen en weer met vervolg gaan.

Bij alarmopvolging gaat het niet alleen om de gebruikelijke inbraakmeldingen. Ook allerlei (storings-)meldingen van bijvoorbeeld de brandmeldinstallatie, klimaatbeheersingssystemen en koelinstallaties worden afgehandeld door onze mobiele surveillance. Verder kan de mobiele surveillance ook op verzoek bijvoorbeeld toegang tot een gebouw verlenen aan bevoegden. Zoals u ziet, alarmopvolging kan ruim ingezet worden.

Na elke alarmopvolging maakt beveiliger een digitaal rapport op welke gratis per email wordt toegestuurd. Zo ziet u onder andere direct wat voor alarm het was, wat de oorzaak voor het alarm was en welke acties er door onze beveiliger zijn ondernomen. Indien gewenst kunt u ook een gratis inlog van ons online klantenportal krijgen. Zo heeft u altijd en overal direct inzicht in de uitgevoerde en ook van de nog uit te voeren werkzaamheden en alle afgehandelde alarmopvolgingen.

Onze beveiligers van de mobiele surveillance zijn Opgeleid Persoon en zijn daarom ook bevoegd om de alarmopvolging ook brandmeldinstallatie te bedienen voor bijvoorbeeld het dagelijks beheer of bij storingsmeldingen en uiteraard bij echte brandalarmen.