Inloggen klanten

Nieuws

Laat beveiligingsbedrijven politie steunen

De Nederlandse Veiligheidsbranche verzoekt de Tweede Kamer om particuliere beveiligingsbedrijven de politie te laten ondersteunen. ‘Gebruik de menselijke en technologische capaciteiten van die bedrijven om als extra ogen en oren van de politie te functioneren, maar laat het geweldsmonopolie bij de politie’, schrijft de brancheorganisatie.

Die oproep doet de Nederlandse Veiligheidsbranche vanwege de debatten die eind juni gaan plaatsvinden over de politie, criminaliteitsbestrijding, ondermijning en georganiseerde criminaliteit. In de brief zet de bedrijfstakvereniging uiteen wat de stand van zaken is op het vlak van publiek-private samenwerking tussen politie en particuliere beveiliging en hoe die verbeterd kan worden. Zowel politie als (demissionair) minister Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid toonden zich voorstanders van zulke samenwerking vanwege de groeiende uitdagingen waarvoor de politie staat. Gebruikmaking van de 32000 Nederlandse beveiligers kan mogelijk uitkomst bieden.

Tempo mag omhoog
De Nederlandse Veiligheidsbranche stelt ook dat het tempo waarin de samenwerking zich ontwikkelt omhoog mag. Concreet zijn volgens de vereniging noodzakelijk een landelijk beleidskader voor publiek-private samenwerking, een geoormerkt budget voor de uitvoering ervan en betere gebruikmaking van de wettelijke mogelijkheden voor informatiedeling. Als aanwijsbare terreinen waarop (beter) kan worden samengewerkt, wijst de Nederlandse Veiligheidsbranche op informatiedeling, opsporing, aanpak van ondermijning, bewaken en beveiligen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.