Inloggen klanten

Nieuws

Op 11 juni 2024 zijn alle politiebureaus met een publieke functie gesloten

Op dinsdag 11 juni zullen alle politiebureaus met een publieksfunctie in het hele land voor 24 uur gesloten zijn. Dit betekent dat er geen afspraken kunnen worden gemaakt voor aangiftes en dat er geen documenten afgegeven kunnen worden. De politiebonden komen met deze actie als onderdeel van hun campagne voor een ‘fatsoenlijk vroegpensioen’.

De sluiting van de politiebureaus is een volgende stap in de acties voor een nieuwe Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU). Vorige maand werden voor lichte overtredingen geen boetes uitgedeeld, maar deze actie had onvoldoende effect, aldus het Landelijk Actiecentrum Politieacties. In mei werd al aangekondigd dat er meer acties zouden volgen.
Op de deuren van de bureaus zullen posters worden geplaatst om het publiek te informeren over de tijdelijke sluiting. Ondanks de sluiting blijft er politiepersoneel aanwezig in de gebouwen en is de politie telefonisch bereikbaar. Geplande afspraken zullen worden verzet naar een latere datum.

Standpunt van de politievakbond
“We voeren al langer acties om ervoor te zorgen dat politieagenten gezond met pensioen kunnen gaan. Hoe vervelend dit ook is voor het publiek, we zijn genoodzaakt om de acties op te voeren vanwege het uitblijven van een goede regeling”, zegt Ramon Meijerink van politievakbond ACP. “Politiemensen leggen hun werk niet neer. Het politienummer 0900-88 44 blijft bereikbaar en bij nood of spoed is 112 gewoon bereikbaar.”
Mocht deze actie geen resultaat opleveren, dan wordt de sluiting de week erna herhaald en worden aanvullende acties overwogen, meldt het Landelijk Actiecentrum Politieacties.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.