Inloggen klanten

Diensten

Winkelsurveillance

Verklein de kans op winkeldiefstal, verminder overlast en vergroot het veiligheidsgevoel van de bezoekers en winkeliers van een winkelcentrum.

Sluitbegeleiding

Tijdens het afsluiten zijn uw medewerkers kwetsbaar. Vaak sluit iemand ook nog eens alleen af en is er weinig sociale controle. Helaas het ideale moment voor bijvoorbeeld een overval.

Receptiediensten

De receptionistes / gastvrouwen van BBN zorgen voor een gastvrij, vriendelijk en professioneel ontvangst van uw klanten, relaties en bezoekers. Zij zorgen voor de begeleiding of doorverwijzing naar de juiste

Openingsronde

Voorkom financiële schade doordat uw medewerkers voor een dichte deur moet wachten. Tijdens de openingsronde controleert onze beveiliger het gebouw en zorgt daarna dat deze stipt op tijd geopend is.

Objectbeveiliging

Onze objectbeveiliging waarborgt de veiligheid van uw eigendommen met toegewijd vakmanschap.

Mobiele surveillance

Optimale zekerheid, daar gaat het om. In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij met professioneel toezicht door onze mobiele surveillance-dienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren

Collectieve surveillance

Onze beveiligers van de mobiele surveillance zorgen voor professioneel toezicht bij de deelnemende organisaties en instellingen op de industrieterreinen en kantorenparken.

Cameratoezicht

Ons geavanceerde cameratoezicht houdt een waakzaam oog op uw locatie, met scherpe beelden voor een optimale beveiliging.

Brandwachten

Onze gekwalificeerde brandwachten zorgen voor een brandveilige (werk)omgeving. Zij voeren controles uit en houden toezicht op brandveiligheid.

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.