Inloggen klanten

Nieuws

Campagne om oud-beveiligers terug te halen

Personen die eerder beveiliger waren, maar vooral tijdens de coronacrisis een ander pad kozen, terughalen naar de beveiliging. Dat is het doel van de nieuwe wervingscampagne van de Nederlandse Veiligheidsbranche om het personeelstekort in de beveiligingssector te verminderen.

De campagne gaat in de week van 17 juni van start en verloopt (vrijwel) helemaal via sociale media. Het initiatief is een vervolg op succesvolle bedrijfstakcampagnes van de Nederlandse Veiligheidsbranche om zij-instromers en mbo’ers naar de branche te halen én een eerdere actie om uitgetreden beveiligers terug te halen. Voorzitter Ard van der Steur van de Nederlandse Veiligheidsbranche hoopt op een nieuw wervingssucces. “We hebben veel te bieden aan werknemers. Banen met veel afwisseling en veel contacten. En voor mensen met een beveiligingsdiploma is de overstap relatief gemakkelijk. Ik verwacht er dus veel van.”
Door de coronamaatregelen van 2020 tot en met 2022 was er tijdelijk veel minder werk in de beveiliging. Veel werkenden die in het bezit zijn van een beveiligingsdiploma hebben toen ander werk gevonden. Daardoor zitten beveiligingsbedrijven – nu de omstandigheden weer normaal zijn – met tekorten aan werknemers. Uitgetreden beveiligers vormen een heel interessante doelgroep omdat zij niet opgeleid behoeven te worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Diensten

Wij verrichten al onze werkzaamheden als particuliere beveiligingsdienst met landelijke toelating van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en voeren dit uit onder vergunningsnummer 422. Vanuit ons kantoor dat centraal gelegen is bij Utrecht bedienen wij al sinds 1986 niet alleen opdrachtgevers in de provincie Utrecht maar ontzorgen en beveiligen wij opdrachtgevers in heel Nederland.

Referenties

“Het nieuws bepaalt onze werktijden en beveiligingsbehoeften, BBN past zich daarbij probleemloos aan. BBN hanteert duidelijke procedures, maar is ook flexibel. BBN is professioneel, maar ook persoonlijk. Voor mij is BBN Beveiliging een echte partner in veiligheid.”

Dhr. D. Seuren

Coördinator ICT/Facilitair

“BBN Beveiliging is een fijne partij om mee samen te werken. De beveiligers zijn vriendelijk en zijn -indien nodig- flexibel inzetbaar. Een aanrader!”

Mw. l. Bruinsma

Office Manager

“BBN Beveiliging is voor ons dé partner op het gebied van onze bedrijfsbeveiliging. Expertise, integriteit en betrouwbaarheid is waar het bedrijf voor staat en waar zij naar handelen. Resulterend in een jarenlange samenwerking waar het sleutelwoord ‘vertrouwen’ is.”

Mw. A.M. Mackaay

Exectutive Assistant

Vacatures

Gratis beveiligingsadvies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Beveiligingsscan

Vraag snel een gratis beveiligings scan aan om meteen te kunnen zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen op het gebied van beveiliging. BBN Beveiliging neemt binnen één werkdag contact met u op om uw gratis beveiligingsscan in te plannen. Na een kort telefoon gesprek zullen wij langskomen om alles te inspecteren. Na de beveiligingsscan krijgt u een uitgebreid rapport met advies op maat. Zeker zijn van uw veiligheid? Vraag dan nu snel de gratis beveiligingsscan aan!

24/7 beveiliging. Al 37 jaar.

BBN Beveiliging gebruikt cookies op haar website om het gebruik te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.