Twintig gratis online trainingen

Het Platform Veilig Ondernemen en Criminaliteitsbeheersing, een samenwerkingsverband tussen de overheid en het georganiseerde bedrijfsleven, komt met maar liefst twintig gratis online trainingen. Doel is mensen te helpen een overval, geweld, agressie en cybercriminaliteit te voorkomen.

De veiligheidstrainingen zijn volgens het platform aan de praktijk gerelateerd en samen met ondernemers opgezet. Op deze wijze wordt de behoefte en de dynamiek van het bedrijfsleven gevolgd. Winkeliers en ondernemers kunnen zich identificeren aan de problematiek. Werkgevers en managers moeten zich continue bewust zijn van risico’s en kunnen hun medewerkers ‘wapenen’ tegen criminaliteit. Door alertheid kun je heel veel voorkomen, aldus de initiatiefnemer. Niet opletten en verkeerd handelen leidt tot ongelukken. Veiligheid hoort nu eenmaal bij ondernemerschap.
De trainingen werken volgens het plug & play principe. In drie stappen schuift een deelnemer aan bij de training op een datum die hij zelf heeft gekozen.

Meer informatie is te vinden op de website.